Haber Detayı
 
     
 

MARSHALL OKULLARA GİTTİ. - 31.07.2009

 

MARSHALL, gerek okul öğretmen ve öğrenilerinin gerekse de çevredeki ustaların yararlanabileceği, Adana ve Antalya Endüstri Meslek Lisesinde birer eğitim merkezi kurmuştur.

Okul sanayi birlikteliğine ve işbirliğine inanan Marshall Boya, Milli Eğitim Bakanlığı ile yaptığı eğitim protokolü çerçevesinde, meslek liselerinin yapı bölümü öğrenci ve öğretmenlerine eğitimler düzenlemektedir.

Bu çerçevede, 280 öğrenci ve öğretmene eğitimle verilerek, eğitim ve öğretimlerine katkı sağlanmıştır. Ayrıca, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Endüstriyel Tasarım bölümü ile Kocaeli Üniversitesi Boya ve Yalıtım bölümü öğrencilerine boya ve yalıtım uygulamaları eğitimler verilmiştir. Bu eğitimlere, 72 öğretmen ve öğrenci katılmıştır.

 


 

 
 
 
 
 
 


         
  Her hakkı saklıdır © 2007 Sık Sorulan Sorular | Yasal Uyarılar | Site Gereksinimleri